BETONARBEJDE

Sokler, fundamenter og generelt betonarbejde kræver den rette erfaring og know-how for at opnå den bedste og billigste løsning første gang.

Kontakt os

Støbning af fundament, nyt betongulv eller betonkonstruktion

Skal du have støbt et fundament, nyt betongulv eller udført en anden type betonkonstruktion, så kontakt Entreprenør Michael Eskholt på tlf. 42 49 45 25 og få hjælp og rådgivning fra en erfaren nordjysk entreprenør.

Hos Entreprenør Michael Eskholt har vi leveret jord- og betonarbejde til private hjem og virksomheder i Aalborg og det meste af Nordjylland og ved, at din tilfredshed afhænger af et flot resultat med høj funktionalitet.

Sokler, fundamenter og generelt betonarbejde kræver den rette erfaring og know-how for at opnå den bedste og billigste løsning første gang – kontakt os derfor allerede i planlægningsfasen og hør nærmere om, hvordan din betonopgave kan løses på bedste vis.

Betonarbejde til privat og erhverv i Aalborg og hele Nordjylland

Hos Entreprenør Michael Eskholt udfører vi jord- og betonarbejde samt renovering af nuværende betonkonstruktioner for både privat og erhverv.

Hos os er alle kunder lige vigtige, så uanset om du skal have støbt et nyt betongulv i bryggerset eller støbt sokler, fundament og gulve til et nybyggeri, så har vi mandskabet, redskaberne og den gode pris, som matcher behovet.

Med base i Sulsted udfører vi jord- og betonarbejde i hele Nordjylland og har bl.a. leveret betonarbejde og færdigstøbte betonelementer til en række tilfredse kunder i Aalborg, Nørresundby, Hjallerup, Brønderslev, Hjørring, Gistrup samt en række øvrige nordjyske byer.

Uanset by eller dit behov for betonarbejde, så leverer vi udelukkende kvalitetsløsninger uden at gå på kompromis med slutresultatet eller vores egen faglige stolthed.

  • Betonarbejde
  • Støbning af fundament og sokler
  • Støbning af betongulve
  • Levering af præfabrikerede betonelementer
  • Støbeforskallinger
  • Etablering af gulve, vægge og kældre
  • Understøbning af fundamenter
  • Støbning af trapper og udendørs belægning
  • Renovering af eksisterende betonkonstruktioner
  • Støbning med lecga- og funde-blokke

Samt en lang række øvrige opgaver indenfor jord- og betonarbejde. Her iblandt specialløsninger til industrigulve samt betonarbejde med lecga-blokke og funde-blokke. Kontakt Entreprenør Michael Eskholt og få en snak om dine ønsker og udfordringer med støbning eller færdigstøbt betonarbejde.

Udgravning og støbning ved entreprenør i Aalborg

Står du foran et større renoveringsprojekt med eksempelvis opbrydning af gammelt gulv, udgravning samt nystøbning eller skal hjemmet udvides med en ny tilbygning, så kontakt Nordjysk Entreprenør og få et fast tilbud på opgaven – ganske uforpligtende. Som entreprenør kan vi levere både små og større totalløsninger, hvor vi håndterer opgaven fra start til slut. På den måde er du garanteret rådgivning fra en erfaren sparringspartner både før, under og efter arbejdsprocessen og ender ud med et resultat, som tager højde for alt fra energioptimering, valg af materialer samt de gode indkøbspriser. Husk vi tilbyder 15% besparelse på arbejdslønnen i hele 2016, så du ikke kun er garanteret en kvalitetssikret løsning, men samtidig en konkurrencedygtig og fast pris.

Kontakt Entreprenør Michael Eskholt

Kontakt Entreprenør Michael Eskholt på tlf. 42 49 45 25 eller udfyld kontaktformularen og hør nærmere om dine muligheder for at få tilknyttet en erfaren og engageret håndværker til din næste entreprenør- eller renoveringsopgave.

Ring til os

Mandag - Fredag: kl. 7.00 - 17.00
Lørdag - Søndag: Lukket

Ring 42 49 45 25

ANMELDELSER

Vi har brugt Entreprenør Michael Eskholt
til sokkel arbejde og giver dem de bedste anbefalinger

★★★★★

HAR DU ET PROJEKT?
VI ER KLAR TIL AT HJÆLPE

Vi UDFØRER ARBEJDE I HELE NORDJYLLAND