FUNDAMENT

Sokler, fundamenter og generelt betonarbejde kræver den rette erfaring og know-how for at opnå den bedste og billigste løsning første gang.

Kontakt os

Støbning af fundament og sokkel

Skal du have støbt et betongulv til din nye garage eller skal der støbes fundament til dit helt nye hus? Så kontakt Entreprenør Michael Eskholt allerede i dag på tlf. 42 49 45 25 og lad os hjælpe dig med råd, vejledning og solid know-how, når det kommer til støbning af fundament og andre støbeopgaver!

Vi har høje ambitioner og klare forventninger til kvaliteten af vores arbejde. Således kan du også føle dig helt sikker på gode slutresultater, hver eneste gang du vælger Nordjysk Entreprenør til at løse en støbe- eller udgravningsopgave.

Gør det rigtige første gang – Professionel støbning af fundament

Hos Entreprenør Michael Eskholt har vi stor erfaring med at løse alle mulige opgaver for såvel private kunder som virksomheder, institutioner og offentlige myndigheder. Vi har ligeledes ageret entreprenør på en lang række totaltentrepriser og tilbyder derfor også bistå dig med råd, vejledning og et solidt overblik igennem hele byggeopgaven.

Med et solidt fundament, sokkel og deslige kan du føle dig helt sikker på, at opgaven udføres korrekt og i henhold til gældende krav på området allerede første gang, så byggeriet holder i mange år ud i fremtiden.

Udgravning til støbning af fundament

Inden gulvet kan støbes skal underlaget naturligvis være i orden. Det kan være, du har et gammelt gulv der skal brydes op eller et areal der skal graves ud med henblik på at gøre plads til det forestående betonarbejde. Vi står klar med råd og vejledning i forhold til den bedst mulige løsning med henblik på det forestående støbningsarbejde.

Samtidig kommer vi gerne ud og besigtiger opgaven med henblik på at give et – i øvrigt fuldt ud uforpligtende – tilbud på såvel enkeltstående opgaver som totalløsninger, hvor der er flere bygge- og støbningsrelaterede opgaver, der skal løses.

Betonarbejde i Aalborg og Nordjylland

  • Støbning af fundament og sokler
  • Støbning af betongulve
  • Levering af præfabrikerede betonelementer
  • Støbeforskallinger
  • Etablering af gulve, vægge og kældre
  • Understøbning af fundamenter
  • Støbning af trapper og udendørs belægning
  • Renovering af eksisterende betonkonstruktioner
  • Støbning med lecga- og funde-blokke

Ovenstående er blot nogle af de ydelser, du tilbydes ved Entreprenør Michael Eskholt i forbindelse med støbearbejde. Vi tilbyder endvidere en lang række specialløsninger til industrigulve samt betonarbejde udført med lecga- og fundeblokke. Uanset hvad du ønsker, er du altid velkommen til at kontakte os for en snak omkring de forskellige muligheder for støbe- og udgravningsarbejde.

Kontakt Entreprenør Michael Eskholt for hjælp til støbning af fundament

Hvis du er interesseret i at høre mere omkring støbning af fundament eller andre former for støbearbejde udført af Nordjysk Entreprise, er du altid velkommen til at rette kontakt til os. Kontakt foregår på tlf. 42 49 45 25 eller ved at udfylde kontaktformularen her på hjemmesiden.

Ring til os

Mandag - Fredag: kl. 7.00 - 17.00
Lørdag - Søndag: Lukket

Ring 42 49 45 25

ANMELDELSER

Vi har brugt Entreprenør Michael Eskholt til sokkel arbejde og giver dem de bedste anbefalinger

★★★★★

HAR DU ET PROJEKT?
VI ER KLAR TIL AT HJÆLPE

Vi UDFØRER ARBEJDE I HELE NORDJYLLAND